Står och väntar på tåget till stockholm. S...

Står och väntar på tåget till stockholm. Ska iväg med jobbet på kompetensdagar. Saknar redan mina älsklingar.


Du har plats 371 i kön...

Oj vad roligt det är att ringa försäkringskassan när man hamnar i en sådan kö. Typiskt när man har lite frågor som jag måste få svar på innan jag anmäler vård av barn på nätet. Suck!
  Det går sakta, sakta framåt i kön...
Alicia är sjuk och jag är hemma med henne idag. Är sega båda två för vi har varit vakna inatt för att hon hade feber och kunde inte sova. Så vi slöar mest idag framför tvn och läser böcker. Har haft lite fika här i vardagsrummet med hennes gosedjur.
  Ska ta och skära upp lite frukt nu för att få i henne något.
Sitter fortfarande i kö, plats 215.


En bra helg

Vi hade en bra och rolig helg. Det spöregnade när vi åkte till Västerås i torsdags men på fredagen var det bra väder för att gå i djurparken. Det kom två skurar och vi hade tur, när den första kom så åt vi och när den andra kom så var i inne i tropiska huset. Alicia tyckte att det var så roligt i Parken zoo, hon traskade runt hela tiden. Vi fick tvinga henne sitta i vagnen lite för att vila hennes ben. Alicia och jag var inne i getternas hage och klappade dem, det tyckte hon var spännande. Hon var väldigt försiktig när hon gick fram och till en av getterna sa hon -duktig flicka. Hihi... är så kul när det kommer sånna där meningar ur hennes mun.
  Vi åkte många karuseller och det var ju superkul, hon var inte rädd alls och bara ville åka mera hela tiden. Vi åkte en gammal virvelvind som snurrade ganska bra i mellan åt. Hon skratta så hon kikna och skrek -mera snurr! hon är tokig vår lille tjej, en annan blev ju helt yr och ville verkligen inte att det skulle snurra mer. Conny och jag åkte en varsin gång med henne sen fick det vara bra med den karusellen. Kaffekopparna var ganska roliga också, men inte lika häftig som virvelvinden. Hade Alicia varit 1 cm längre så hade hon fått åka några fler karuseller som tex, äppelmasken. Den tyckte ju en annan var rolig när man var liten. :o)  
   Att ligga på hotell var spännande, Alicia hade svårt att komma till ro första natten men andra gick bra. I fredags när vi var i djurparken så sov hon ingen middagslur och på vägen till Västerås försökte vi hålla henne vaken. När det var ca; 5 km kvar så säger hon till mig surt -Alicia måste sova!!! sen gick det inte att hindra längre för hon tvärslocknade och gick inte att väcka. Hon fortsatte att sova när bar över henne till vagnen, så då passade vi på att åka upp till baren på hotellet som låg på 24 våningen och tog oss en varsin öl. Oj vad läskigt det var när vi åkte hissen upp, det var en glashiss och sen åkte den snabbt upp. När vi väl var upp så gick det bra och jag vande mig lite. Men oj vilken utsikt det var, helt fantastiskt! 
  När vi kom till rummet så vaknade snuttis till och fick en välling sedan grejade hon lite och somnade om. 
Ska försöka få in lite bilder från vår minisemester, men får lägga in dom på den andra datorn. Har inte fått ordning riktigt än på internet och vi börjar misstänka att det är fel på datorn istället. Suck! 
Vår lillatjej älskar ju att sjunga och nu har hon börjat spela på sin keybord igen. Är så kul när hon vrålar i sin mikrofon och spelar för fullt på keyborden. Hon har kommit på en alldeles egen låt som hon började sjunga i lördags när vi förklarade för henne att vi var tvugna att köpa nya batterier till hennes docka. Ska försöka filma henne när hon är full gång med den låten för det låter så roligt... hon sjunger "atterier atterier atterier mamma köpa atterier"  
  Nu ska jag snart gå och sova för jag ska jobba imorgon, sen har jag semester onsdag, torsdag och fredag. Ska på dop på lördag för min systerson Henrik ska döpas och vi har fått äran att bli faddrar till honom.

Ha det bra!

RSS 2.0