Är på hotellet och tittar på fotboll

Nu är vi framme och ligger och tittar på fotbollen. Tyvärr kunde vi inte åka ner så vi kunde se matchen live...  Conny har missat en hel del spännande i matchen. Först fick vi inte in radiokanalen i tid och då hann England göra sitt första mål. Sen nu när vi skulle checka in och skynda oss upp för att se resten av matchen. Då har Sverige gjort två mål! Hihi... stackare... Sen gnäller han över att vi missade att ta med öl så han kunde ha fått en nu när vi kom fram...  han får ta en extra sen.  :o)
  Jaha vad ska vi hitta på här nu då? Blir att gå ut och äta lite och njuta av värmen. Om vi kan, det är lite tomt, det är ingen liten som kör med oss....  saknar vår lilltjej väldigt mycket!!!! 
  

Sitter på balkongen och njuter!

Nu sitter vi på balkongen och njuter av värmen. Alicia ligger inne och sover sött. Det kan hon behöva för hon vaknade vid halv sex imorse och vägrade att somna om. Det var ganska varmt och hon var svett så jag förstår henne att hon inte ville sova mer.
   Vi ska på fotboll ikväll, det är Carlstad united mot Degerfors. Har fått fri biljetter till matchen så Conny är nöjd.  :o) I helgen bär det ner mot Gbg och ska ligga på hotell. Blir nog mysigt och härligt om vädret håller i sig.
   Nu ska vi ta en kopp kaffe och fortsätta att njuta av den härliga dagen.

Midsommar imorgon!

Jaha nu gör jag ett nytt försök till att skriva lite, skrev ett långt inlägg igår men sen när jag skulle spara och puplicera så försvann allt. Då tappade jag lusten att skriva om allt. Suck!
   Har varit på stan med Sofia idag, har shoppat lite åt lilltjejen. Fick jättemycket grejer på rean, är hel nöjd och Alicia kommer bli så söt i sina nya sandaler och tröjor. 
   Håller på nu och fixar en kalvgryta till imorgon, visst är jag duktig.   :o)  Ska ha den till imorgon kväll när vi ska mysa innan Conny åker och jobbar natt. På dagen ska vi till min kusin Mats och fira lite midsommar. Ska bli kul att träffa hans småflickor. 
   Det åskade förut, det kom en rejäl smäll. Alicia blev jätte fundersam och tittade ut genom fönstret. Hon blev nog lite rädd för hon började håll om mig hårdare.Så vi höll om varandra och hoppades att det skulle gå över fort. (jag är ju åskrädd). 
   Tack Sofia för en rolig dag! Nu ska jag fixa lite mat åt Conny, han kommer snart hem från jobbet den stackaren. Förresten skulle filma Alicia förut med vår kamera, men tyvärr så var batteriet slut. Ni skulle ha fått sett en som äter själv och jag kan lova att hon hade till och med korvstroganov i öronen när hon var klar. Det var kul att hon åt iallafall, det var ju mamma som hade lagat den. 
  

Grattis Sandra!!!

Grattis lillasyster som har nu tagit studenten...  Ojoj vilken dag det var i fredags. Det ösregnade nästan hela dagen, stackare som tog studenten då. Tur att Sandra var lite rund om fötterna så det kanske värmde henne lite.    :o)
Har nog aldrig sett hennes så pratglad som hon var i fredags. Hihi...  Har en film på henne som jag vill lägga upp, men det är nog bäst att fråga om lov först.
   På lördagen hade de balen, vilken vacker tjej!!! Hon var så himla fin min kära lillasyster och jag tror hon trivdes ganska bra i sin frisyr och klänning. 
   Grattis även Johanna på studentdagen!!!
Lilltjejen har fått feber idag, så hon ligger nu i sin säng och nannar. Säkert några nya tänder på gång igen. Conny jobbar eftermiddag och jag sitter och söker lite jobb.





Snuttis provar datorn!


more movies at http://www.miloop.com/

Varit till bergvik och öppna idag...

Vi har varit på öppna förskolan idag jag och Alicia medans Conny låg och sov efter sitt nattskift. Vi träffade Nova och Sofia och så klart lite andra barn och mammor där. Var jätteroligt att se Nova krypa, det gick fort! Så nu har Sofia lite fullt upp.  :o)
   Vi var till Bergvik förut och shoppade lite. Fixade lite småsaker inför imorgon då min kära lillasyster tar studenten. Usch! Vad stor hon har blivit!!!! Vet ju att hon har fått lite släng av en nittonårskris, så jag var bara tvungen att påminna henne om arbetsförmedlingen på måndag. Hihi... hon blev inte så glad. Men vet ju själv att man är kluven och man måste helt plötsligt bli vuxen och göra något med sitt liv. Men tröstar henne med att man behöver inte välja nu vad man ska göra hela livet, man kan prova på mycket innan man har hittat rätt. Hon tror att hon vet vad hon vill bli, polis... men det är inte förens nästa år hon får söka till det. Jaja... Sandra ha en underbar dag imorgon och ha det så himla kul!!! Hoppas att vädret är stabilt så ni slipper regnet!

Ska lägga upp ett videoklipp...

hmm... försökt att lägga upp ett videoklipp på Alicia när hon går lös på datorn. Men det verkar inte fungera! Suck!!! Får ringa syrran imorgon och se om hon kan hjälpa mig med det. Varför ska man inte kunna fixa det själv? Hoppas jag får det fungera imorgon. Så jag lägger upp ett kort på snuttis så ni får nått fint att titta på tills videoklippet kommer.


       

Varit på stan och letat studentpresenter med Sofia...

Ojoj vad jag har gått idag... har letat studentpresent till min kära lillasyster som håller på att bli stor. Till slut lyckades jag hitta en bra present.
   Alicia var på gott humör hela tiden, hon tog en tupplur på ca: 40 min och sen var hon igång igen. Hittade lite kläder till snuttis också. Helt plötsligt så är alla hennes kläder för små. Undrar om det är gödningsmedel i gröten hon äter.  :o)  
   Jag hittade ett par långbyxor, 2 kortärmade tröjor och en långärmad och ett par supersnygga snickarbyxor. Är helnöjd med inköpen.
   Vi har haft besök idag också, farfar och farmor längtade efter gumman så de kom och busade med henne lite. Kan ju säga att hon somnade på stört efter sin kvällsvälling. Upptäckte förut när jag var in till henne och kollade till henne att hon pratar i sömnen. Hon sa "där" "där" urgulligt!
   Imorgon ska vi till öppna förskolan och träffa Sofia och Nova. Ska bli kul att träffa Nova och se hur hon kryper, vi har inte träffat henne sen hon lärde sig det.  
   Tack Sofia för en jätterolig dag, utan dig så kanske Sandra inte fått någon present. Hihi... beslutsångest!!! Lättare att köpa till Johanna än till sin egen syster. 
   
 

Välkommen till min nya blogg!

Nu ska jag och Conny försöka att blogga lite ihop. Har tänkt att skriva lite om vår vardag och självklart om vår snuttis Alicia. Men vad svårt det verkar vara det här, jätte många inställningar hit och dit... får nog be lillasyster komma och hjälpa oss någon dag så vi får ihop en snygg design på vår sida.

Nu ska jag krypa ner i sängen, snuttis sover redan för länge sedan och Conny jobbar natt..




              

RSS 2.0