Nya bilder...

Idag fick jag det jag hade beställt från Haléns. Alicia fick en Upsy Daisy tröja som hon blev helt salig i, synd att jag inte hann fram med kameran och fick det filmat. Hon blev så lycklig och skulle ha den på med en gång.




Alicias nya tröja, tyvärr stod aldrig min dotter stilla så jag kunde få ett bra kort på henne med den.




En fin liten tjej i sin Pippi tröja.




Så här söt kan hon också vara...




Midsommartjej i Hult.




Skål farmor!




Här diskuterar Alicia och farmor...




Att vara i husvagnen är roligt! Nej vi har inte klippt luggen på henne...




Man blir trött av att fira midsommar!




En pappa som njuter av värmen.
Just nu har vi tyvärr varmare inne än ute, 27 grader inne och 26 ute...

Somnade (nästan) utan krångel i sin nymålade säng...



Farfar det gick att somna i sängen som du målade åt mig. Det tog ca; 1 timme innan jag gav upp och gav vika för pappa och somnade. Nu kanske jag slipper spjälsängen om jag sköter mig och inte klättrar ur 150 gånger.  :o)

Grattis Alicia på namnsdagen!

Idag hade vår snuttis namnsdag, visst det är inte officiellt i alla almanackor med det finns med i vissa. :o)
Vi var till tandläkaren imorse och hon var superduktig, jag blir så himla stolt och rörd. Hon öppnade munnen så tandläkaren fick titta på tänderna och Alicia hade jättefina tänder fick jag veta. Sen så syns det inte alls på hennes tänder att hon använder napp, känns skönt att veta att de inte har tagit skada av det. Det roliga med själva besöket var att Alicia berättade för tandläkaren att "pappa har ont i yggen" hihi... han har ju haft ont i flera veckor nu och hon tycker synd om sin stackars pappa. Så hon var nog bara tvungen att berätta det.
   Alicia fick en tanborste med sig hem som hon är superstolt över, det är Tiger på den. Det första hon började tjata om när vi kom hem var att vi skulle klippa upp den så hon kunde använda den.
   Snuttan har varit hemma med pappa idag och de har varit ute i omgångar. De har gungat och åkt kana sedan gått runt, runt och runt fontänen som finns här på kasernhöjden. 
    Har varit och storhandlat idag på willys, blir tokig på alla som har "kaffemöten" i gångarna så man inte kommer förbi. Alicia var med mig och hon skötte sig kanonbra. Vi köpte en blå fotboll som hon lekte med när vi kom hem, hon ville till och med ha den med i sängen. Men där gick gränsen... tror nog hon kan bli bra på fotboll eller någon bollsport. Såg henne kasta en liten boll förut och hon kastade långt, hon är tyvärr bättre än mig på att katsta. :0)
   Jo glömde att berätta, när vi kom hem efter vi hade handlat 4 kassar med mat och 2 blöjpaket så upptäcker jag att hissen är trasig!!! Ja jag blev inte alls glad, men det blev min lilla tjej kan jag säga. Hon insåg ju då att vi var ju tvugna att gå upp för trapporna och hon älskar ju att gå i trappor. Suck! Det var bara att bita ihop och gå upp till fjärde våningen med allt. Jag hade ganska ont i händerna när vi väl var uppe!
   Jag var på stan igår och hittade en klänning som jag kan ha på bröllopet som vi ska på i juli. Jag fick veta att det är klänningbrist i sverige pga. askmolnet. Det gjorde att sommarkläderna blev försenade och att de inte får in mer klänningar. Så jag är ju verkligen glad över att jag hittade en klänning som jag verkligen tyckte om till ett bra pris och som jag kan tänka mig att använda fler gånger sen. 
    Just nu händer så himla mycket med lilltjejen, idag förstod jag att hon har börjat fatta det här med färger. Förut var allt blått men idag så pratade hon flera färger och visade mig saker som hade den färgen hon pratade om. Det känns så himla otroligt och jag börjar inse att hon börjar bli stor.
    Jag har en glad nyhet som jag har glömt att skriva om och det är att jag har fått förlängt på jobbet, så nu har jag året ut. Känns så skönt att veta vad jag ska göra i höst och att jag slipper "flängandet" i vikariepoolen ett tag till.

Nej nu ska jag ta och krypa ner, ska upp tidigt för att cykla iväg med Alicia. Conny jobbar natt och det känns tomt... han jobbar en natt till tyvärr, men sen är det helgen. Blir kanske midsommarfirande i Hult men är inte helt bestämt än, annars kanske det blir Mariebergsskogen här i Karlstad.

Sov gott...

Läser Emma tvärtemot



Alicia läser saga och berättar att lillebror är ledsen, för att han får inte låna Emmas nalle.

Lortgris som sjunger lite...



En blandning av broder jakob och var är tummen.

Vi spelar memory


Ber om ursäkt...

Förlåt att det har varit dåligt med uppdateringar här om vad som händer i vårt liv. Men har haft mycket att göra och sen när tiden har funnits så har jag hellre suttit och njutit på balkongen i kvällsolen än att sitta framför datorn. Sen har vi haft problem med datorn, så förra helgen formaterade vi om alltihop. Men jag kan inte påstå att det blev så mycket bättre, nu funderar vi på om det är routern som spökar. 
   En annan anledning varför det inte kommer inlägg är för att Conny har "lånat" min mobil så jag fick ta min gamla. Den tar så dåliga bilder så det går knappt att se vad det är och då är det inge roligt att messa in det i bloggen. Får försöka att sno tillbaka mobilen snart så jag kan ta lite roliga kort.
   Livet rullar på här som vanligt, Alicia blir bara större och större. Hon är även som en "svamp" just nu, hon slukar nya ord hela tiden. Ett ord som har fastnat (tyvärr) riktigt bra är fågelbajs, så det går hon runt och säger. Men idag sa hon "lastebilen" för första gången annars har lastbilarna varit bussar eller traktorer för henne. Det är så roligt när hon babblar på fast ibland fattar vi ingenting av vad som kommer ur den lilla munnen. Men för det mesta kan det tydas...
   Har börjat planera hennes födelsedagskalas lite. Förra året var det lite prinssestema men i år kanske det blir "I drömmarnas trädgård" eller Nalle Puh. Conny tyckte fotbollstema, med en rosa fotbollstårta. Men Alicia sa "nee pappa, Alle puh tårta". Tror egentligen inte att hon förstår vad det var hon säger nej till och så, men det var ganska kul när hon svarade Conny så, när han frågade om hon skulle ha en fotbollstårta. Jaja.. vi får se vad det blir. Jag har hittat lite ideér och tips på nätet som jag kanske använder mig av.
  Måste berätta även att jag håller redan på att bli tokig på fotbolls vm, fotbollen i sig kan jag stå ut med men de där vuvuzelorna gör mig galen. Det tjuter ju konstant och det går inte höra vad reportrarna säger, stackars de som står brevid någon som har en såndär. Tror inte ens öronproppar kan stoppa det där oljudet, det kommer nog vara många som har fått tinitus efter det här Vm´et är över.

Här kommer lite bilder som vi har tagit den senaste månaden...



Är vid Kapurja i Kristinehamns skärgård och leker.




En tuff tjej som vågar att åka, tur att mamma står och tar emot.



                                                    
Pappas kalvfärsbiffar.                 Kolla in lappen på fläkten.                              En trött Conny efter ett hårt 
                                                Hihi.. jag tyckte det var kul att sätta dit den.    arbete. Men gulligt av honom
                                                                                                                   att han kämpade så                                                                                                                    när han har så ont i ryggen.



                      

Så här trött blir man när man har varit på Bergvik i någon timme.



Älskar att gunga, är ute och gungar med pappa.






Chokladglass är gott!!!





Är och grillar på Alicias förskola.





Är på 75 års kalas hos Connys farmor. Connys kusin Marcus och hans
son Hugo ritar med Alicia.

RSS 2.0