Alicia busar med farmor...


more movies at http://www.miloop.com/

Tillbaka...

Hej hej!
Har gått ett tag sen sist. Det har hänt lite saker på några veckor. Vi har varit i Hult i en vecka och trotsat vädret. Sen har vi varit på 5års kalas och jag har blivit ett år äldre. Alicia har legat i 40 graders feber i några dagar men nu är det bättre. Tror att det är kindtänder på gång, men tyvärr kommer vi inte åt att titta i munnen på henne. 
   Jag och Conny har även varit och plockat blåbär och fryst in, så kommer ni på besök i vinter så kanske ni får smaka på blåbärspaj.   :o)
   Håller på att lägger in bilder i datorn från vår lilla semester, så jag hoppas att jag kan lägga ut några här idag. Har även en liten filmsnutt på busfröet! 

Åker bort lite...

Nu ska vi åka till Hult och vara i Connys föräldrars husvagn. Ska bli skönt att komma bort lite och göra nått annat. Hoppas att vädret blir bättre nu, så vi kan sola och bada lite. Vi var till Bergvik igår och köpte regnställ och stövlar till Alicia. Hon blev ju jättesöt! (Hoppas att vi slipper använda det)




Farbror på besök

I dag kom farbror och hälsade på då han inte kunde på min riktiga födelsedag. Till en början var jag lite blyg hade ju inte sett honom på ett tag, men efter en stund vart jag tuffare och då busade jag med honom. Vågade mig inte för nära men jag kikade fram bakom pappas stol och när han såg mig sprang jag fort där ifrån. Detta var så roligt så jag upprepade det ett antal gånger. =) Nu måste jag försöka få med mamma och pappa och hälsa på dig/er i Kga så jag får se hur ni har det. Tack för besöket och de fina presenterna /Alicia

Kalasbilder!



En tårta till en liten prinsessa!





En liten "powernap" innan gästerna kommer...





Gott med bulle!





Kusinen Filippa hjälper till att dammsuga.





Pappa och Alicia öppnar paket.





Alicia och Farmor provsmakar tårtan.





Mums med tårta!

Grattis gumman på 1 årsdagen!

Ja nu är vår gumma 1 år, helt ortroligt! Det har hänt så mycket under det här året... växt 36,5 cm och väger 6,6 kg mer än hon föddes...     lärt sig greppa, rulla runt, krypa och gå m.m. ja livets första år är helt otroligt!
  Vi har haft en bra dag med mycket skratt och lek. Haft gäster nästan hela dagen och snuttis har hängt i hela dagen. Tack alla som kom och för alla fina presenter som hon har fått.
  Tänkte lägga ut lite bilder här imorgon från kalaset. Alicia sover nu men hade svårt att somna, hon var säkert speedad på allt socker som hon har fått idag. Nu ska vi också gå och sova.

God natt!

Bakar till Alicias födelsedag

Håller på att bakar toblerone muffins till Alicias 1 års kalas. Conny vann ju en stor toblerone när vi var på Liseberg och då tänkte jag att jag kunde använda några i nått roligt recept.
  Hittade ett jättebra recept, bakade några prov muffins på dagen som vi smakade på och Conny fick ta med till jobbet. De var jättegoda. Så nu har jag bakat fler.
Här är receptet om det någon som vill prova.

3 dl mjöl, 200 g smör, 1 dl socker, 1 tsk vaniljsocker, nypa salt, 1 msk kakao, 100 g smält toblerone.
175 grader i ca: 15-18 min. Ca: 16 st.

Mums!


Alicia var ju på 1 års kontrollen igår, nu väger hon 10005 g och är 75,5 cm, hm... förstår inte varför doktorn tyckte de där 5 gramen var så viktiga att få med. Hon fick ju sina sprutor också, så hon har fått hög feber av dom. Stackare, nu när det är så varmt ändå.


 

Alicia dansar.... ...


more movies at http://www.miloop.com/

Lite nya bilder....



Midsommartjej!




Skåpsröjare! Nu har pappa fått fixat spärrarna.




Vattenpaus på promenaden!




Badtrosorna kan man ju också ha på huvudet!

Nu tror jag att vi smälter bort!

Fy vad varmt det är... visst har man längtat efter värmen, men någon måtta får det väll ändå vara. Stackars Alicia är så genomblöt hela tiden, få duscha henne många gånger.
   Igår var vi och badade, eller Conny och Alicia badade. Vi var ute någonstans på Hammarö och de tog sig ett dopp. Klantskallen jag glömde ju min bikini. Alicia älskade att vara i vattnet och skulle ju såklart inte upp när vi skulle åka hem.
   Idag ska vi på ett års kontroll och då får hon två sprutor. Sen ska man prata om hur kost och motion ser ut i familjen. Kan ju vara intressant! Alicia äter nu det mesta, igår fick hon färskpotatis, kött och morötter och det älskade hon. Vi har varit riktigt duktiga nu ett tag och gjort mat så det är barnanpassat.    :o)  Önskade bara att vi hade mer fantasi så att vi kan variera oss mer, får nog köpa oss en ny kokbok med mer recept.
   Sitter nu och väntar på att Conny ska komma hem så vi kan äta lite lunch och sedan åka till bvc. Får nog ta och åka och bada idag med, men idag ska jag inte glömma bikinin. Får passa min mage... har fått brännblåso på magenr. Råkade bränna magen i lördags när vi satt på klipporna, det blåste så då märkte jag inte att det var så varmt som det egentligen var. Klantigt!!!

RSS 2.0