Okt. 27, 2010

Sitter och surfar lite på allt och ingenting... Conny har åkt till jobbet och Alicia ligger och sover, jag själv ska snart också gå och sova.
   I helgen var jag och Alicia på diamantbröllop i Hjo, tack farmor och farfar för en underbar och rolig fest. :o) jag och Alicia sov i husvagn med storasyster och hennes familj. Det är verkligen en konst att sova 3 vuxna och 3 barn i en husvagn. Men det gick. :o)
   Sitter och kollar på en hemsida med inredning för barnrum, jag är helt såld! Vill ha massor!!! Vet ju att butiken Feeling på Duvanhuset säljer dessa podukter. Kika in ni med så förstår ni... http://www.kidsconcept.se/ 
  Imorse var jag uppe tidigt och var iväg på ett spinningpass innan jag gick till jobbet, så jag börjar bli ganska trött. Så nu blir det sängen.

Sov gott och kram på er!


Alicia njuter...


Bilder


Pappa och Alicia målar




Alicia hjälper till...




Vem av oss är hon mest lik?


Alicia och pappa i Mariebergsskogen



















Varit till badhuset

Idag har jag och Alicia varit till badhuset med Alicias mormor. Det var superkul! Som vanligt när vi är där så är Alicia i full gång hela tiden. Hon hoppar från kanten och simmar och tycker att det är så roligt, idag stog hon till och med upp och hoppade från kanten.
   Efter bahuset var vi ner till stan och fikade och kikade runt lite i affärer. Men gu vad folk det var! Först var jag ner i Mitticity garaget, men där var det fullt sen var jag till parkeringen vid tågstationen men där var det fullt. Jag hamnade sedan att parkera vid busstationen.
   Efter stan åkte jag och Alicia hem till Conny, vi åt och myste lite sedan åkte han till jobbet. Det är så tråkigt när han jobbar helg, för man ser honom bara någon timme innan han ska iväg igen. Suck!
   Jag har nyss kollat klart på en tårdrypande film som gick på fyran, usch vad den var romantisk och sorlig. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Imorgon blir det nog att vi åker till min mormor och hälsar på.
   Ska gå in och snutta lite på min prinsessa som ligger och sover,hon är så himla go och söt. Kommer nya meningar och ord varje dag och det bästa som finns är när hon säger att hon älskar mig. Hon sa förut när vi låg i sängen och läste - "Min pappa jobbar. saknar min pappa. älskar pappa och älskar dig mamma." Jag bara smälter, kan säga att då rinner allt som har varit jobbigt av mig. Allt krångel och trotsutbrott som hon får ibland, som idag när vi ska byta om för natten och borsta tänderna. När hon säger att hon älskar mig så får jag styrka att igen att orka. För när trotsutbrotten kommer känner man sig så värdelös som förälder så dessa ord träffar verkligen rätt i hjärtat.
  Nej nu längtar jag ännu mer efter henne så nu ska jag sluta att skriva och gå in och kolla till henne. God natt på er och ha det bra. Ska lägga in en film på henne idag när hon säger Pelle plutt ramsan som hon har lärt sig, tyvärr sitter hon och äter så man hör inte allt.






Bilder från gymnastiken


En glad tjej som väntar på att gympan ska börja.





Att hänga i ringarna är kul!





Här kastar vi bollar och ärtpåsar.




Att gå balansgång är kul, men Alicia gillar det mer uthomhus på muren här hemma.





Hoppa är det roligaste på gympan!




Här hoppar pappa och Alicia




Lite bilder


Här gör vi halsband.




Kanske kan bli en trendig frilla?



Bus med pappa




Vinteroverall

Jaha, nu tänker ni att jag är tokig. Men ja det är oktober nu och snart smäller det kanske till med kyla och snö så det är nog bäst att vara ute i god tid så vi inte står där utan kläder när det väl kommer.
   Sitter och kikar runt lite på overaller, men hamnar på PoP´s hemsida, Alicia hade en sån här overall förra året och den var suverän. Så det kanske får bli en sån i år med, synd bara att de är lite dyra. Men det kanske få vara värt det för jag tycker att den är snygg och bra. Men vi får se vad det blir, har inte bestämt mig än. Tyvärr så måste vi nog ha två overaller med tanke på hur blöt hon blir när hon är ute, Alicia är ju ingen tjej som sitter still direkt. Hon är ju en tjej som rör sig och älskar att vara ute och greja.


VINTEROVERALL


                                                               källa: Bild från Polarn O. Pyret.

Jaja vi får se vad det blir för overall, men visst är den fin!

RSS 2.0