Tråkig onsdag

Vad trist att det regnar... inge roligt att gå ut och gå när det är så himla tråkigt väder. Men visst nu kan jag ju inte gå ut iallafall för de håller på och grejar med hissen så jag kan inte ta mig ner med barnvagnen. Lite otäckt att gå ner med barnvagnen ner för trapporna så det skippar jag.
   Har precis lagt Alicia nu för att sova middag, så nu sitter jag och tittar om det har kommit in nya jobb att söka. Men det verkar det inte ha gjort...  suck!
   Ska ta mig nått att äta och sedan ta disken nu när hon sover, bäst att göra det nu annars har jag en busunge i diskmaskinen.

Hm.. har Conny lärt Alicia dammsuga för att själv slippa städa???


more movies at http://www.miloop.com/

Nu är hon frisk igen!

Ojoj vilken period det har varit. Alicia var jättesjuk förra veckan så vi var tvugna att åka till barnakuten med henne. Hon hade hög feber i flera dagar och orkade knappt någonting. Bara satt och tittade rakt ut i sin egna lilla värld. Vad hemskt det är att se sin dotter vara så sjuk. Vi fick gå och ta blodprover flera dagar i sträck och gå igenom en massa undersökningar. Hon hade en infektion i kroppen och halsont, sen tillråga på allt så kom det fram två kindtänder också. Stackars liten! Men nu är hon bättre och det är full rulle igen, så vi varit till öppna förskolan igår och idag. Hon tycker att det är superkul där, leker för fullt och stortrivs... bryr sig inte om mig överhuvudtaget. Så jag tror inte det blir några problem alls att skola in henne på förskolan. 
  Det är så himla roligt nu, hon lär sig nya saker och ord varje dag. Förstår så himla mycket, det är helt otroligt...  nu vet hon att ankan säger kvack kvack,  säga klocka och pecka på klockan, vov vov  osv...  
 

Varmt!

Oj vad varmt det är, ja nu klagar jag. Sorry! Men det är så himla varmt i vår lägenhet så jag smälter bort. Sen har snuttan feber så det är inte så roligt att det är så varmt. Hon hade hög feber igår och vaknade vid fem imorse och hade fortfarande bort åt 39,5 grader. Sen under förmiddagen så sjönk den, men nu när jag la henne för att sova middag så hade hon 39,7 i temp. Stackars liten!!!
   Idag började Conny att jobba igen, han är säkert seg när han kommer hem. Har ju inte gått upp tidigt på fem veckor så jag förstår honom om han är trött. Själv försöker jag att plocka och dammsuga av lägenheten, men det blir inte långa stunder jag gör det. Blir genomsvett! Men nu ska jag ta tag i det när Alicia sover igen.

Inte skrivit på länge... sorry!

Hej hej!
Har fått mail på önskemål om uppdatering på bloggen...  vi har varit borta ett tag igen så vi har varit lite slarviga att uppdatera. Men Conny börjar jobba på måndag igen så då är det vardag igen. Lovar att då blir det bättre skrivet här på vår blogg. Det är så mycket man vill hinna med på semestern, men tyvärr har vädret ställt till  det enhel del för oss. Suck!!!
   Nu är det sista helgen och vädret verkar bli lovande så nu ska vi snart ut i solen och njuta, snuttis ska bara vakna först.
Ha en bra och solig helg!!!

RSS 2.0