Mamma får kramar, så kanske Alicia slipper borsta tänderna...

http://www.miloop.com/?movie=20848


I och med att jag inte får det att fungera idag så länkar jag till klippet istället....


Sitter och letar jobb att söka...

Sitter och tittar lite efter jobb att söka, men tror att jag har sökt allt som går att söka. Suck! Söker ju även andra jobb som inte är inom skolan. Måste ju göra det för att AMS inte ska tvinga mig att söka i hela landet. Jag är ju även medlem på massor av olika jobbsidor men det ger ju inga resultat det heller. En sak som är komiskt... jag är medlem på Monster.se därifrån får jag dagligen mail ifrån där de har matchat min profil med olika jobbannonser och det är lika spännande varje gång jag läser dem. Jag har försökt att få in alla mina uppgiter så korrekt som möjligt men måste ha gjort nått fel, för ibland är det så konstiga förslag de ger mig. Som till exempel idag fick jag ett förslag på att söka ett jobb inom något Energi företag och man skulle ha ingenjörs utbildning.. haha.... sen får jag jobbförslag utomlands fast jag bara har kryssat i värmlands län... som sagt nått är väldigt knasigt med den här sidan men men nån gång kanske de prickar rätt med min profil.  :o)
  Sitter även och lyssnar på lite musik genom Spotify, har just nu fått en "dille" på att lyssna på Donkeyboy. Helt okej musik! Ska snart ta och dammsuga snuttis rum, får passa på när hon inte är hemma och kan hjälpa mig. Conny ligger och sover efter ett nattskift så jag får försöka att vara tyst.
  Förresten måste berätta! Min lilla tjej är så smart (ursäkta att jag skryter) men imorse rotade hon fram sina nya pyjamaser som låg i en kasse. Hon skulle ha på sig dom tyckte hon. Jag sa till henne att vi måste tvätta dom först innan hon kan ha dom. Då säger hon "kom mamma" och tar mig i handen. Hon ber mig att öppna dörren till toan och sen går hon in i badrummet och öppnar tvättmaskinen själv och lägger in pyjamaserna i den. Stänger den och säger "så mamma". Jag bara smälter.. vad hon förstår och jag inser att hon verkligen lär sig av att se vad vi gör och säger.
  Nu är det nog bäst att jag sätter på tvättmaskinen så de hinner torka så hon kan ha sin nya pyjamas på ikväll när hon ska sova.

Nu kommer det lite nya bilder...









Lite läskigt! Men så här gör vår dotter med sina gosedjur innan hon somnar.




Här äter vi apelsin.



Slå det ni om ni kan!  :o)




Tar det aldrig slut det här?

Jaha nu ligger jag i en ny dunderförkylning, har ju nyss blivit frisk från den senaste. Jaja alla som har haft små barn på dagis... jag vet att det blir så. Men just nu tycker jag så otroligt synd om mig själv. :o(    Hoppas att snuttan och Conny slipper det den här gången. Det här tar ju på krafterna och känns som vi har kommit ur våra rutiner med det mesta, men vi får ta tag i det när vi blir helt friska.
   Var ute en sväng med Alicia, vi skulle gå och handla lite. Hon tjatade om att åka pulka och jag gav med mig. Kände efter några meter att jag kommer att vara helt slut efter vi har kommit hem igen. Bara att bita ihop för jag orkade inte åka upp och hämta vagnen och krångla. Jag drog och svettades, huvudet dunkade... men Alicia var super nöjd och satt i sin pulka och sjöng "Imse vimse spindel" så det var bara att härda ut och det kändes iallafall bra att hon var nöjd med det hela.
  När vi kom hem så var det bara att fixa lite banan (som hon älskar) och så fick hon vatten i sitt nya "phu phu" (Nalle Phu) glas. Sen myste vi i soffan framför Madagaskar Pingvinerna, hon hade faktiskt ro för en gång skull att sitta stilla i en kvart.   :o)
   Nu ligger hon i sin säng och lyssnar på Pippi Långstrump och somnar nog vilken minut som helst. Själv sitter jag och dricker lite te och kollar på femman. Där visar de ett program om syskon som är kära i varandra. Helt sjukt program, men kan inte låta bli att kika på det. 
  Nej nu ska jag gå in och kika på min prinsessa som förmodlingen har somnat. Sen ska jag nog bädda ner mig själv, sover säkert innan Conny kommer hem från jobbet.

Ha det bra!


Lägger in lite bilder från förra helgen då vi var ute och åkte lite och hamnade nånstans på Hammarö...







Frusen.

Usch vad jag är frusen, har varit iväg och jobbat och har varit ute hela dagen för att eleverna åkte längdskidor. Visst jag var varmt klädd men till slut så biter sig kylan igenom ändå. Jag var ute även igår och jobbade och ska iväg på torsdag med. Känns bra ändå att komma ut lite, men det blir inte så mycket tid tyvärr. 5 timmar hit och dit... det plockar rejält på mina 75 stämplingsdagar som jag stämplar upp med.
   Väntar på att min älsklingar ska vakna från eftermiddags luren, både pappa och dotter låg och sov när jag kom hem från jobbet. Undrar om Alicia har kört rejält med sin pappa idag.  :o)
   När snuttis har vaknat så ska vi iväg och ta den andra sprutan. Stackars liten, hoppas det går bra så hon inte blir så ledsen så hon svimmar igen.    :o(
   Nu ska jag ta mig en kopp the och se om jag får upp värmen igen.

RSS 2.0