Fortfarande feber

Ja Alicia har fortfarande feber men mår skapligt bra. Men fick höra från bvc sköterskan att hon kommer ha minst en förkylning med feber i månaden nu i vinter och det är för att hon går på förskolan. Sen rådde hon oss att skaffa en husläkare så fort som möjligt för det kan vi behöva. Så jag och Conny får vara inställda på att vi också kommer vara sjuka en hel del. Suck!
  Vi skulle ha gått på 1 årskalas idag, men fick tyvärr ställa in. Så Grattis Nova på 1 årsdagen, vi kommer och firar dig en annan dag. Hoppas att du har haft en rolig dag med massa paket.  :o)
   Snart ska vi åka och hämta lite kött, en halv kalv. (Förra året blev det 70 kg.) Sen ska vi åka till Bäckhammar med köttet och vi vet vad vi har och vänta oss ikväll. Väga upp en massa kött!!! Men det är de värt, för gott blir det.

Mys i soffan och tittar på Teletubbies...

Idag skulle Alicia till förskolan, men när jag väckte upp henne så va hon varm som en kamin. jaha bara att stanna hemma. Så nu sitter vi och myser framför tvn. Har krypit under täcket och har vovven och tutten med. Mysigt att få en sån stund med henne, men tyvärr krävs det att hon ska vara sjuk för att hon ska ha ro till att gosa.

Världsmästare på pussel...

Alicia pusslar för fullt nu, tyvärr blev filmkvalitén lite dålig.


more movies at www.miloop.com

Jobbcoach...

Idag har jag varit på jobbcoaching... gav väll kanske lite. Skrev en handlingsplan om hur jag ska göra för att få ett jobb. hihi... som den skulle hjälpa, så som det är nu i landet. Men men... vill ju inte bli avstängd från a-kassan så det är bara att le och följa deras planer. Så nu har jag bestämt mig, jag får försöka komma ut på praktik i skolan, för att slippa bli tvingad att söka jobb i Kiruna... 
   Alicia har varit hemma från förskolan nu i två dagar, igår var det för att magen krånglade igen. Är så himla synd om henne att hon ibland är så trög i magen. Nu har vi fått öka det laxerande medlet som hon får. Hon skrek av smärta igår när det väl släppte, fy vad ont det gör i mig att se att hon mår dåligt. Sen igår eftermiddag så började hon låta krasslig i bröstet när hon andades och det har inte släppt, så då fick hon vara hemma idag med. Men hon mår ganska bra nu. Hon och pappa fick en riktig mysförmiddag när jag var iväg och de hade myst i soffan och lagt pussel. Hon och pappa orkade inte så mycket mer.. hihi... nu sover hon och Conny är iväg och jobbar.

Är så himla go så man kan äta upp henne...

Världens goaste unge! Hon kom med en filt idag och hade hittat en tutte som hade varit undan gömd, kröp upp i soffan och bäddade ner sig framför tvn. Hon myste och njöt rejält, då har jag inte mage att ta tutten ifrån min lilla tjej. Hon vet ju att hon bara får ha den när hon ska sova...  :o)
   Är så kul nu, det kommer mer och mer ord nu och det är som vi konverserar med varandra.



Äter lite...


more movies at www.miloop.com

Nu bryr hon sig inte om mig....

jaha nu bryr sig inte Alicia om mig när jag lämnar henne på förskolan. Imorse så hadde hon bråttom in till Ida och Tilde. Jag fick knappt ta av henne kläderna innan hon skulle in i lekrummet. Sen vinkade hon lite smått med ryggen vänd mot mig och stack... kändes lite konstigt men ändå skönt att veta att det är ett bra tecken att hon trivs där. Lillemor sa att hon är så glad och busig tjej och att hon leker för fullt hela tiden. Det märks att hon är trygg.
   Nu ska jag åka och handla lite inför helgen, sen blir det att hämta min snuttis. Conny ligger och fortfarande och sover, han har jobbat natt. Nu är det bara en sista natt för honom sen är han ledig helgen.

Alicia hjälper till att plocka in varorna...


more movies at www.miloop.com

Vi uppdaterar lite...

Ojoj nu var det länge sedan vi skrev nått, har inte riktigt haft tid att skriva tyvärr. Så nu lägger vi upp lite nya bilder på snuttis så ni får se vad hon har gjort den här veckan...



Alicia kontrollerar så att pappa har gjort rätt...







Alicia kröp ner i vår säng när vi bäddade den...






Snuttis dricker utan pipen på sin mugg.






Här är vi alla tre, upptäckte att vi knappt har några kort på oss ihop.







Vovven och Alicia har slocknat efter en hård dag...




RSS 2.0