God Jul!

God Jul på er... det blev inget direkt julfirande för oss idag. Vi har alla tre legat i magsjuka några dagar innan jul, så vi fick skjuta lite på firandet. Vi myste här hemma och försökte få till en så bra julstämmning som möjligt ändå. Alicia fick sitt paket av oss, som verkligen var ett riktigt lyckat paket. Hon fick en jätte söt keyboard. Den har hon spelat på hela dagen. Kunde knappt slita bort henne ifrån den när det var dags att sova.   :o)  Ska lägga ut lite bilder och någon film när hon kör järnet med sin keyboard. 
  Vi åkte på kvällen till Ruds kyrkogård och tände ljus i minneslunden där min morfar ligger, gick även förbi graven där gammelmormor och gammelmorfar ligger. Kan säga att kyrkogården är så himla fin på kvällen när det är så många ljus som är tända. Vi tog en liten promenad på kyrkogården och Alicia fick sitta och njuta i sin pulka.
   Hoppas ni alla har haft en underbar dag idag...  God natt och ha en fortsatt trevlig jul! Kram

Trodde det var sista dagen idag.

Tro det eller ej men jag får jobba nästa vecka med. 2 veckors jobb har blivit 6 1/2 veckor.  :o)   Skulle ju ha slutat idag men leveransen med de sista lådorna som ska sorteras in är försenade så de kommer på måndag, sen när vi är klara med det så får vi gå hem. Kan tänka mig att sista dagen blir tisdag, men man vet aldrig.
   Idag har jag och Alicia gjort ett försök med att klä julgranen ( nej, vi håller inte på traditionerna med att klä dagen innan.) men det gick sådär, det slutade med att jag fick göra det efter hon hade lagt sig. Snuttis fick för sig att smaka på julgranskulorna, gå runt med pärlorna och trodde att det var ett hanband (halsband). De små paketen som vi har de öppnade hon. hihi... ja jag hade fullt upp med att rädda det som kundes räddas ur min kära dotters händer.
   Har bakat lite ischoklad och marknadsnougat så det blir lite myspys när Conny kommer hem från jobbet vid halv elva ikväll.


Här är lite nya bilder....











En gumma som har krypit ner i dockans vagga....

Har målat lite....

Här är lite bilder på när vi målar, ska sätta in den fina teckningen i en ram och sätta upp den i snuttans rum.















Fika dags...




Kort på sötnosen Filippa när hon fyllde 2 år.



Filippa rockar loss...




Inte haft tid med att blogga...

oj vad tiden går, har tyvärr inte haft tid att uppdatera här på ett tag igen. Så jag får uppdatera med lite bilder. Jag och en till har fått förlängt en vecka till på jobbet, de andra fick tyvärr gå. Är jätteglad att jag fick stanna kvar, det måste ju betyda att jag har gjort nått bra.  :o)
  Nu är det Connys tur att vara sjuk, han har varit det hela veckan och är fortfarande inte bra. Stackare... han har känts sig krasslig sen han fick sprutan och det är ju tre veckor sedan. Han brukar inte vara sjuk så det är säkert den som har dragit ner imunförsvaret på honom.
  Igår var vi på luciafirande på förskolan med Alicia, farmor och farfar kom också. Barnen gick inte i ett tåg, alla vuxna och barn satt i en ring och sjöng ihop. Det är för att de är så många små i Alicias grupp.




Busmaja....






Tomten är ute och går med pappas sko.





Mums med mammas hemmagjorda pizza.




Byter gardiner på en 3 meters stege... var ganska rädd!



Conny fick sätta upp dom nya, för jag fick svindel.




Bilsmörgås....


more movies at www.miloop.com

Huvud axlar knä och tå....


more movies at www.miloop.com

Alicia sjunger huvud, axlar, knä och tå...

Rösta...

Ni som inte har röstat på er favorit passa på att göra det nu...

http://www.raddajulen.nu/


Grattis Filippa på 2 årsdagen!

Grattis grattis Filippa på din 2 årsdag! Ska bli kul att åka på kalas tycker faster och kusinen Alicia.  :o)
Har lagt min snuttis så hon är utvilad innan vi åker iväg på kalaset i Karlskoga. Men tyvärr har hon inte somnat än och snart måste jag ta upp henne för att hinna äta och byta om innan vi åker. Ska ju hinna hämta upp min mormor på vägen också.  :o) 
  Helgen har varit okej annars, det är bara så himla tråkigt när Conny jobbar. Han har jobbat eftermiddagar hela veckan och i helgen har han jobbat natt som är 12 timmars skift. Så vi ses knappt nått på en hel vecka, både jag och Alicia saknar honom. Men idag gör han sista natten sen är han ledig i sju dagar.
   Igår var vi till Ikea och där träffade vi min mamma och Roger, Alicia tyckte att det var jättekul för hon fick traska runt där. Förstår inte hur hon orkar men hon älskar att gå och speciellt i sina skor. Vi fikade på Ikea och Alicia åt en barnmeny med pasta. Mums! Men mormor gav henne en köttbulle från sin smörgås, gissa vem som vägrade att äta från sin mat och skulle ha köttbullar istället...  :o)
  Nu är det sista veckan för mig att jobba i arkivet på Försäkringskassan, känns lite trist jag trivs bra där. Men visst jag vill ju helst få in foten nu i skolan för det är ju det jag brinner för.
   Nej nu ska jag ta och byta om till kalaset och packa lite grejer, innan Alicia ska upp och göras iordning.

Ha det bäst!

Frisk...

Ja nu är hon frisk vår snuttis... förra veckan var en jobbig vecka. Alicia blev ju sjuk igen, var ju till vårdcentralen på tisdagen och tog prover. Ringde på onsdagsmorgonen för att få provsvaren, då ville de att vi skulle komma igen och ta nya prover. Men den här gången fick vi inte gå in på vårdcentralen, utan vi fick gå in på baksidan och in ett infektionsrum. Väl där så kändes det som vi var värsta smitthärden, de tog nya prover och sänkan hade stigit från 17 till 98 på ett dygn. Vi blev skickade till barnakuten på sjukhuset för de trodde att hon hade fått svininfluensan.
   Väl där togs det nya prover och de undersökte henne. De tog influensaprovet genom att suga ut slem med ett rör i hennes näsa. Stackars liten... sen blev vi hemskickade med Tamiflu och vi började behandla henne ifall det var influensan. Det tar ju över ett dygn innan man får provsvaret på om det är eller inte.
    Onsdags natten var hemsk, hon hade 40,5 i temp. Hon yrade och pratade i sömnen sen fick hon feberkramper. Torsdagen mådde hon lite bättre, tempen låg på 39 hela dagen och hon började få i sig lite mat. Jag väntade hela dagen på beskedet från läkaren om det var influensan, men ingen ringde.
    På fredags morgonen fick jag tag i en sköterska som gav beskedet att det inte var svininfluensan. Phu...  Hon bad läkaren ringa upp oss. Läkaren ringde och bad oss att komma igen och ta nya prover. Så det var bara att åka iväg igen. Proverna var fortfarande dåliga, men hon hade ingen feber. De tog halsprov på henne och gjorde en lungröntgen, för att de tyckte att de hörde något i lungorna. Men det visade ingenting. Så det de kom fram till var att hon hade en väldigt svår virusinfektion i kroppen. Ordinationen av läkaren blev piggelinglass, chips och cola! Jag bara tittade på läkaren och undrade om hon skoja. Chips och cola? Chips skulle vi ge för att få i henne salt och att hon skulle bli törstig och cola för att få henne piggare...   Gissa vem som tyckte det var gott! Hihi.... Alicia har nu piggnat till och är den goa och glada tjejen som hon brukar vara. Hon var på förskolan idag och det hade gått jättebra, de sa att det verkade som hon hade längtat dit.
   Läkaren som vi hade på vårdcentralen ringde idag och frågade hur det hade gått för Alicia. Det tycker jag verkligen var jättesnällt.

Jag själv är fortfarande på ett uppdrag genom proffice, har fått förlängt till den 11/12. Sen blir det vikariepoolen,  gick förbi där idag och lämnde lite papper och då sa de att det kommer finnas jobb till mig för att det är så många som är sjuka nu. Så det ser ju lite lovande ut.

Ska ta och titta till min snuttis nu, som fortfarande inte har somnat fast hon är jättetrött.

RSS 2.0