Så här slut blir man när man har tittat på...

bild225 (MMS)

Så här slut blir man när man har tittat på djur och åkt karusell hela dagen.


Nu åker vi tåget, Superkul!

bild222 (MMS)

Nu åker vi tåget, Superkul!


Mat paus efter vägen. Gott med hemmagjord ...

bild221 (MMS)

Mat paus efter vägen. Gott med hemmagjord pastasallad. Tyvärr är semestervädret inget vidare bra.


Nu är vi påväg till Västerås. Hoppas att A...

bild215 (MMS)

Nu är vi påväg till Västerås. Hoppas att Alicia kan sova lite middag nu i bilen.


Internetstrul...

Har problem med internet och datorn här hemma, därför har jag inte orkat eller rättare sagt haft lust att sitta och blogga. Tar ju evigheter när sidorna laddas och lägga upp bilder just nu. Måste ta tag i saken och ringa Telia och fråga vad det är som är fel, har ju stadsnätet så det ska ju inte krångla nått sägs det. Men nån störning är det! Suck!

Jaha nu har man blivit 30 och det var inte så farligt som folk påstår, känner ingen skillnad alls... Bara en sak som kändes och det var förra helgen. Först var Conny och jag ute en sväng på fredagen när jag fyllde, min lillasyster var snäll och passade Alicia. Sen på lördagen kom Pär, Elisabeth, Sandra, Dan och några jobbar kompisar till Conny. (tyvärr är det så tråkigt att fylla mitt i sommaren för alla är ju på semester när man ska ha fest) Vi gick ut på kvällen och vi hamnade på Tempel, tyvärr var det lite folk men kul hade vi! Sen dagen efter var det mindre kul, trött trött trött... haha det var länge sedan jag var ute två dagar i rad, det är nog minst 5 år sedan. Så i söndags kände jag mig gammal!

Alicia har haft feber sen i torsdags och klagat på halsont, men idag är hon feberfri och verkar må bättre så det är ju skönt. Snuttis har blivit superduktig vid nattningen nu. Hon somnar nu själv i sin nya säng och springer inte upp 150 gånger längre. Vi läser saga och säger god natt och sen går vi ut. Hon ligger och myser en stund och sedan somnar hon. Trodde aldrig att det skulle gå när vi tog bort spjälsängen för några veckor sedan, det kändes som det var helt omöjligt att lyckas. 

På torsdag ska vi åka till Västerås och ligga på hotell, ska gå på Eskilstuna djurpark på fredag och sen åker vi hem på lördag. Ska bli riktigt roligt att åka iväg och göra nått annat, sen ska det bli kul och se hur Alicia är när hon får se alla djuren.  :o)

Vi håller på och grejar lite hemma, har möblerat om Alicias rum och det blev mycket bättre. Conny satte upp lampor i hennes lilla kök igår och hon blev så glad så hon pussade och kramade sin pappa som tack. Ska ta kort på hur det blev med lamporna och hur hennes rum ser ut.

Ska försöka lägga upp lite bilder sen, men det får bli när jag har fått ordning på internet så jag slipper sitta flera timmar med det. 

Ha en bra dag! 


Grattis Alicia på 2 årsdagen!!!

Idag fyller min kära dotter 2 år! Oj vad fort dessa två åren har gått... Nu är hon inte en liten bebis längre hon är en liten primadonna som är ganska självständig och framåt. Hon lär sig saker hela tiden och hennes mun går i ett och säger nya meningar på löpande band. Helt otroligt!!!
   Idag kommer de flesta i familjen på kalas, det blir Nalle Puh tårta och massor med bullar och kakor.
Igår sa vi hej då till spjälsängen förgått, vi monterade ner den och satte den i förrådet. Nu är det bara den nya sängen som gäller för våran lilla dam. Inget velande hit och dit. Det tog bara 35 min att natta igår så det gick verkligen bra. Conny kom ut ur hennes rum 2 min i halv nio och då sov hon, lagomt till fotbollen.

Ha en underbar dag, för det ska vi ha!

Kram

Varmt och vi gör iordning oss för bröllop

Usch varmt det är, ja jag ska egentligen inte klaga. Men det blir så himla varmt i vår lägenhet när det är så här varmt ute. Vi har nu 28,3 här inne, det är ju svalare att vara ute.
   Vi håller på att göra irodning oss för att gå bröllop klockan 16:00 i Kristinehamns kyrka. Det är min kompis Helena som gifter sig. Ska bli så roligt att se henne och träffa hela hennes familj igen. Tyvärr ses vi inte så ofta för hon bor numera i Stockholm.
   Nu ska jag väcka upp min tjej som har vilat middag lite, ska försöka få i oss nått att äta. Sedan blir det finkläderna på.
  Ha en bra kväll och helg...

Kram från mig till er!

RSS 2.0