Härligt besök...

Idag kom lill snuttan och Conny på besök. Vi gick till lekterapin så hon fick greja lite. Alicia hade med en massa fina delfiner, stövlar och en haj som hon har klippt ut till mig. Hajen får ligga i fönstret så jag kan se den bra.
Helgen har varit sådär, jag väntar på att kirurgen ska komma och säga när det blir operation. Kortisonet hjälper tyvärr inte för att lindra smärtan så jag får fortfarande morfin. Just nu är jag trött på allt men försöker att se framåt att bara operationen blir gjord så är jag på rätt sida för att bli piggare och någorlunda frisk igen.


Hälsning från sjukhussängen...

Jag har nyss haft besök från min älskade lilla familj, det värmer att se Alicia och det gör att man orkar lite till.
För att göra en lång historia kort så kan jag berätta att jag har varit sjuk en längre tid igen med min crohns. I september var jag och gjorde en sprängning i tarmen för det var en trång passage och sen var det inflammerat. Så det blev att börja med mediciner igen. Tyvärr kändes det inte bra efter så i lördags var jag och gjorde en magnetröntgen för tarmen. I tisdags fick jag fruktansvärt ont så jag fick åka in till akuten. Nu är jag inlagd och ska vara det över helgen med. Får nu morfin och starkare mediciner. Imorse blev det helt klart att det blir operation och den kanske blir nästa vecka. Men det beror lite på hur jag mår och om det finns en operationstid att få. Jag fick veta att det är ca 10 cm lång förträngning i tarmen som måste tas bort.
Tycker att det känns bra, jag vill nu ha bort det onda för jag är så trött på det nu. Sen får jag hoppas att det dröjer länge innan nästa skov dyker upp.

Så nu när jag orkar emellan det onda så tittar jag via telefonen på tvprogram som jag har velat se men inte hunnit titta på. :)
Ha nu en bra fredag! Kram på er...


Kul med tvspel...


Ladies Night...

Uggla är bäst


Minneslunden på Rud

Jag och Alicia har varit och tänt ljus för min morfar i minneslunden, det som bekymrade henne var att vi inte hade med ett ljus till pappas morfar. Efter en liten stunds tänkande så bestämde min lilla älskling att min morfar och pappas morfar får dela på ljuset som vi hade med.


RSS 2.0