Mammas älskling har feber. Har bara fått i...

imag0102_1298559 (MMS)

Mammas älskling har feber. Har bara fått i henne en välling och en festis. Inte ens glass vill hon ha.


Ny klippt tjej som hade svårt att sitta st...

imag0093_1298313 (MMS)

Ny klippt tjej som hade svårt att sitta still.


Sötnos!

imag0088_1298215 (MMS)

Sötnos!


Promenad på isen vid skutberget.

imag0087_1298214 (MMS)

Promenad på isen vid skutberget.


Att komma hem till mina älsklingar är det ...

imag0083_1297712 (MMS)

Att komma hem till mina älsklingar är det bästa som finns. De överraskade mig med god mat, bakelser och ett fint dukat bord på alla hjärtans dag.


När kommer våren?

Är så trött nu på vintern, längtar efter våren så man kan vara ute mera och slippa alla bökiga vinterkläder. Men vi får hoppas att det går fort bara det sätter igång.
  Men men nog om det, här knallar livet och vardagen på. Alicia växer och utvecklas hela tiden. Just nu spelar vi mycket Fånga ballongerna och Memory, hon är duktig på det och det känns inte så kul när man får stryk av en tvååring i memory.
   Idag har jag varit på en jätteintressant föreläsning med Lennart Lindén och Morgan Alling, den handlade om "Besvärliga människor". Har skrattat så jag har ont i käkarna nu men det var verkligen intressant. Handlade om hur människor kan vara och hur man ska hantera dem, jag lärde mig en heldel.
   Conny och snuttan är hemma i Bäckhammar och hälsar på idag. Jag ska snart sätta på en tvättmaskin och sen gå iväg och träna. Är rätt så skönt att ha gymmet bara över gården så man slipper krångla med buss eller bil för att komma iväg och träna.

Nej nu ska jag inte sitta här längre, dags att byta om. Hej då...

Pizzabak är roligt tycker Alicia

imag0078_1296839 (MMS)

Pizzabak är roligt tycker Alicia


RSS 2.0