Nu tror jag att vi smälter bort!

Fy vad varmt det är... visst har man längtat efter värmen, men någon måtta får det väll ändå vara. Stackars Alicia är så genomblöt hela tiden, få duscha henne många gånger.
   Igår var vi och badade, eller Conny och Alicia badade. Vi var ute någonstans på Hammarö och de tog sig ett dopp. Klantskallen jag glömde ju min bikini. Alicia älskade att vara i vattnet och skulle ju såklart inte upp när vi skulle åka hem.
   Idag ska vi på ett års kontroll och då får hon två sprutor. Sen ska man prata om hur kost och motion ser ut i familjen. Kan ju vara intressant! Alicia äter nu det mesta, igår fick hon färskpotatis, kött och morötter och det älskade hon. Vi har varit riktigt duktiga nu ett tag och gjort mat så det är barnanpassat.    :o)  Önskade bara att vi hade mer fantasi så att vi kan variera oss mer, får nog köpa oss en ny kokbok med mer recept.
   Sitter nu och väntar på att Conny ska komma hem så vi kan äta lite lunch och sedan åka till bvc. Får nog ta och åka och bada idag med, men idag ska jag inte glömma bikinin. Får passa min mage... har fått brännblåso på magenr. Råkade bränna magen i lördags när vi satt på klipporna, det blåste så då märkte jag inte att det var så varmt som det egentligen var. Klantigt!!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Usch för att bränna sig, inte glömma att smörja sig ;) Hoppas det läker fort

2009-07-04 @ 22:25:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0