Fortfarande feber

Ja Alicia har fortfarande feber men mår skapligt bra. Men fick höra från bvc sköterskan att hon kommer ha minst en förkylning med feber i månaden nu i vinter och det är för att hon går på förskolan. Sen rådde hon oss att skaffa en husläkare så fort som möjligt för det kan vi behöva. Så jag och Conny får vara inställda på att vi också kommer vara sjuka en hel del. Suck!
  Vi skulle ha gått på 1 årskalas idag, men fick tyvärr ställa in. Så Grattis Nova på 1 årsdagen, vi kommer och firar dig en annan dag. Hoppas att du har haft en rolig dag med massa paket.  :o)
   Snart ska vi åka och hämta lite kött, en halv kalv. (Förra året blev det 70 kg.) Sen ska vi åka till Bäckhammar med köttet och vi vet vad vi har och vänta oss ikväll. Väga upp en massa kött!!! Men det är de värt, för gott blir det.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ni är välkomna vilken dag som helst :)

2009-10-27 @ 21:16:20
Postat av: mormor Lotta

Hej på er hoppas att ni har det bättre nu. Mormor ska strax åka och jobba. Passa massa andra barn, jag hoppas att vi snart kan ses igen. Har försökt att få ledigt till måndag nu den 2.11. Så då kanske vi kan få in några timmar.



Kram från mormor ha en bra dag

2009-10-30 @ 09:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0