Gott nytt år!

Sitter och surfar lite och kollar på tv. Snuttan sover nu men hon var lite sprallig idag och ville inte sova. Så hon fick titta på cirkus med mig på tvn och sedan stod vi och tittade på fyrverkerier från hennes fönster. Helmysigt!!! Sen låg hon och lyssnade på Pippi och till slut så somnade prinsessan.
   Conny jobbar natt och åkte vid halv åtta för att lösa av lite tidigare. Vi räknade ut att det var fjärde året i rad som vi inte firar ihop, men i och för sig gör det inget för han har ju inte jobbat på jul och det känns viktigare att han med oss då.
   I tisdags var vi till Mariebergsskogen och åkte skridskor, det var jätteroligt. Haha jag har inte åkt på många många år så det var lite vingligt ibörjan men sen gick det bra. Alicia hade en blandad förtjusning med att åka, hon ville åka men ändå inte.
   Idag var vi ute och åkte pulka borta vid skolan här på Kasernhöjden, Conny och Alicia vurpade men han klarade det galant och skyddade henne. Men han fick lite ont den stackaren...
   Vi har nu börjat att vänja av tutten för Alicia, det har gått bra nu i fyra dagar. Första dagen var nog värst, men sen har hon blivit bättre och lägger bort den själv. Så nu får hon den när hon får sin kvälls välling.
 
Nu ska jag ta en kopp te och njuta av sista timmen på året.

Kram och Gott nytt år på er alla!!!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0