Grattis Alicia på namnsdagen!

Idag hade vår snuttis namnsdag, visst det är inte officiellt i alla almanackor med det finns med i vissa. :o)
Vi var till tandläkaren imorse och hon var superduktig, jag blir så himla stolt och rörd. Hon öppnade munnen så tandläkaren fick titta på tänderna och Alicia hade jättefina tänder fick jag veta. Sen så syns det inte alls på hennes tänder att hon använder napp, känns skönt att veta att de inte har tagit skada av det. Det roliga med själva besöket var att Alicia berättade för tandläkaren att "pappa har ont i yggen" hihi... han har ju haft ont i flera veckor nu och hon tycker synd om sin stackars pappa. Så hon var nog bara tvungen att berätta det.
   Alicia fick en tanborste med sig hem som hon är superstolt över, det är Tiger på den. Det första hon började tjata om när vi kom hem var att vi skulle klippa upp den så hon kunde använda den.
   Snuttan har varit hemma med pappa idag och de har varit ute i omgångar. De har gungat och åkt kana sedan gått runt, runt och runt fontänen som finns här på kasernhöjden. 
    Har varit och storhandlat idag på willys, blir tokig på alla som har "kaffemöten" i gångarna så man inte kommer förbi. Alicia var med mig och hon skötte sig kanonbra. Vi köpte en blå fotboll som hon lekte med när vi kom hem, hon ville till och med ha den med i sängen. Men där gick gränsen... tror nog hon kan bli bra på fotboll eller någon bollsport. Såg henne kasta en liten boll förut och hon kastade långt, hon är tyvärr bättre än mig på att katsta. :0)
   Jo glömde att berätta, när vi kom hem efter vi hade handlat 4 kassar med mat och 2 blöjpaket så upptäcker jag att hissen är trasig!!! Ja jag blev inte alls glad, men det blev min lilla tjej kan jag säga. Hon insåg ju då att vi var ju tvugna att gå upp för trapporna och hon älskar ju att gå i trappor. Suck! Det var bara att bita ihop och gå upp till fjärde våningen med allt. Jag hade ganska ont i händerna när vi väl var uppe!
   Jag var på stan igår och hittade en klänning som jag kan ha på bröllopet som vi ska på i juli. Jag fick veta att det är klänningbrist i sverige pga. askmolnet. Det gjorde att sommarkläderna blev försenade och att de inte får in mer klänningar. Så jag är ju verkligen glad över att jag hittade en klänning som jag verkligen tyckte om till ett bra pris och som jag kan tänka mig att använda fler gånger sen. 
    Just nu händer så himla mycket med lilltjejen, idag förstod jag att hon har börjat fatta det här med färger. Förut var allt blått men idag så pratade hon flera färger och visade mig saker som hade den färgen hon pratade om. Det känns så himla otroligt och jag börjar inse att hon börjar bli stor.
    Jag har en glad nyhet som jag har glömt att skriva om och det är att jag har fått förlängt på jobbet, så nu har jag året ut. Känns så skönt att veta vad jag ska göra i höst och att jag slipper "flängandet" i vikariepoolen ett tag till.

Nej nu ska jag ta och krypa ner, ska upp tidigt för att cykla iväg med Alicia. Conny jobbar natt och det känns tomt... han jobbar en natt till tyvärr, men sen är det helgen. Blir kanske midsommarfirande i Hult men är inte helt bestämt än, annars kanske det blir Mariebergsskogen här i Karlstad.

Sov gott...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Saknar dig gumman :/ och Alicia, hon måste vara jättestor nu :)

2010-06-25 @ 21:30:21
URL: http://knockudown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0