Kokat vatten...

Ja vi har fått koka vatten nu sen i lördags, men läste nyss på NWT´s hemsida att vattnet i Karlstad är drickbart igen. Ni som inte vet så hade Karlstad en stor vattenläcka på ledningarna in till Karlstad, så hela kd och Hammarö var utan vatten under lördagen. Sen har de rekomenderat alla att koka vattnet ifall det har kommit bakterier i vattnet. Bara på några timmar så märkte jag vad beroende vi är av vatten. Alicia var helt förtvivlad när hon inte fick sin välling på morgonen i lördags.
  I lördags var Alicia till sin farmor och farfar och sov över. Jag och Conny vi gick ut och åt, sen så hamnade vi på en mysig krog här i KD. Det var mysigt och vi hade det jättekul. Men jag kan erkänna att vi längtade otroligt mycket efter snuttan och det kändes konstigt att hon inte var hemma.
   Idag har vi inte gjort något speciellt förutom lekt och busat. Har tyvärr inte hört något om jobbet så det känns som om det är kört. Får hoppas att de hör av sig oavsett om det blir något eller inte imorgon.
   Sitter och kollar på hockey, står fortfarande 4-4, känns tyvärr inte som Färjestad kommer ta det här. Men sitter och hoppas in i det längsta. Än är det inte slut.  :o)   Ska krypa ner sen efter matchen och läsa lite, Conny har åkt till jobbet och snuttan ligger och sover. 

Ha en bra kväll... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0